Politistii fac perchezitii la 23 de adrese din Bucuresti si judetele Ilfov, Calarasi si Giurgiu, fiind vizate 27 de persoane suspectate de furturi de masini de lux, a declarat, luni dimineata, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculae, citat de Mediafax.

Potrivit lui Alexandru Niculae, politistii pun in executare 27 de mandate de aducere, membrii gruparii care se ocupa cu furtul de autoturisme de lux urmand sa fie audiati.

In acest caz, procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au dispus, in 9 mai, inceperea urmaririi penale fata de 21 de persoane, pentru infractiuni de luare de mita, inselaciune, fals, tainuire, dare de mita sau abuz in serviciu.

"In data de 14.05.2012, a fost declansata o actiune de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Serviciul Furturi de Autovehicule, cu sprijinul Serviciului Omoruri, Serviciului Investigatii Criminale si Serviciului Investigarea Fraudelor", se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului Capitalei.