Vremea va fi predominant frumoasa si se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si noaptea, in zona de munte si in sud-est, unde pe arii restranse vor fi ploi slabe, de scurta durata, insotite de descarcari electrice, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, informeaza Mediafax.

Vantul va avea unele intensificari in Dobrogea, sudul Moldovei si Baragan. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 30 de grade, iar cele minime de la 4...5 grade in depresiuni pana la 19...20 de grade pe litoral.

La Bucuresti, vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si noaptea, cand vor fi conditii de ploaie de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 14...16 grade.

La munte, vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari dupa-amiaza si noaptea, cand pe arii restranse vor fi ploi slabe, de scurta durata, insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va creste usor.

La mare, vremea va fi usor instabila. Cerul va fi temporar noros ziua, cand sunt conditii pentru averse slabe de ploaie insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla moderat cu intensificari temporare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 de grade , iar cele minime intre 17 si 19 grade.Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 17 si 19 grade.