Miercuri, vremea se va mentine in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate. Pe arii relativ extinse in jumatatea estica a tarii si local in zonele de deal si de munte din restul teritoriului, vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, anunta Administratia Nationala a Meteorologiei, potrivit Mediafax.

Izolat cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si vor fi conditii de grindina.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 27 de grade, iar cele minime intre 9 si 18 grade, mai scazute in zonele depresionare.

Joi, vremea va fi calda si usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in estul, centrul si sudul tarii, unde pe arii restranse, mai ales la deal si la munte, vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade, iar cele minime intre 8 si 18 grade, mai scazute in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral.

La Bucuresti, vremea va fi in general instabila. Innorarile vor fi temporare si, mai ales in cursul zilei, vor fi averse, posibil insotite de fenomene electrice si scurte intensificari ale vantului.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi intre 12 si 14 grade.