Liceeni, profesori, dar si absolventi de liceu sunt asteptati vineri si sambata la cea de-a XIII-a editie a Targului Educational organizat de Universitatea din Bucuresti pentru cei interesati sa urmeze cursurile celor 19 facultati ale institutiei de invatamant superior.

Vizitatorii pot primi informatiile pe care le doresc de la standurile facultatilor prezente la targ, pot primi pliante si brosuri. Astfel, cei interesati pot afla cum se desfasoara cursurile, seminariile, care sunt exigentele profesorilor, cat de greu este sa intri la o facultate, care sunt disciplinele de concurs pentru facultatile la care se sustin probe scrise, oportunitati in cariera, cum obtin un loc de cazare, cum este viata in camin, ce buget ar trebui sa aiba un student pe luna, scrie Agerpres.

De asemenea, cei interesati sa urmeze cursurile UB pot afla si care sunt sansele sa obtina o bursa, mobilitati in strainatate.

UB va organiza in cadrul targului conferinte, dezbateri, sesiuni informative, precum si jocuri si concursuri, demonstratii sportive, dar si momente artistice.

In cadrul targului vor fi prezente si edituri cu oferte variate iar daca participantii nu sunt hotarati sau nu stiu ce domeniu de studiu li s-ar potrivi, Centrul de Informare, Orientare si Consiliere Profesionala ii va ajuta, la standul propriu, unde vor beneficia de consiliere gratuita si sfaturi utile.