Premierul demis Mihai Razvan Ungureanu nu a dorit sa spuna care sunt obiectivele sale politice pentru urmatoarea perioada. "In ceea ce priveste activitatea de viitor, veti afla la momentul potrivit, continuu sa cred ca aceasta tara are nevoie de lucruri mai bune, de o clasa politica profesionala, competenta, care sa se poata referi cu optim de tehnicitate la fiecare problema care greveaza situatia Romaniei", a declarat Ungureanu in cadrul prezentarii bilantului celor 78 de zile de guvernare. Acesta a precizat ca el crede intr-o "clasa politica alcatuita din oameni care nu-si ascund mediocritatea, nici educatia precara".

"Cred intr-o clasa politica alcatuita din oameni care stiu sa se dedice binelui public, cetateanului roman, care are nevoie de sprijin, care are nevoie sa-si recompuna increderea in clasa politica. Si pentru aceasta, indiferent unde voi fi si ce voi face, voi lupta si forma suprema de patriotism este sa crezi ca poti face o Romanie mai buna, muncind", a mai spus Ungureanu.

"In ceea ce priveste activitatea de viitor, veti afla la momentul potrivit, continuu sa cred ca aceasta tara are nevoie de lucruri mai bune, de o clasa politica profesionala, competenta, care sa se poata referi cu optim de tehnicitate la fiecare problema care greveaza situatia Romaniei", a afirmat Ungureanu.

  • Premierul demis a mai spus ca nu are niciun regret legat de activitatea guvernamentala. "Nu am nici pe departe regrete, a fost o experienta extraordinara si in acelasi timp foarte onoranta. A fost o experienta pe care o retraiesc in memorie ora cu ora si zi cu zi, chiar daca aceasta a insemnat generozitatea absoluta cu propriul timp. Insa, avandu-i alaturi pe colegii care astazi sunt impreuna cu mine si cu dumneavoastra, nu m-am simtit niciodata singur, nu m-am simtit un sacrificat, cum unii ar fi indreptatiti sa creada, dimpotriva, acest guvern a castigat", a spus Ungureanu.