HotNews.ro lanseaza platformaviitor.ro, un site construit in jurul ideii de dezvoltare durabila, tehnologiilor si experientelor care permit evolutia pe termen lung prin folosirea responsabila a resurselor existente. Site-ul are o abordare pragmatica si rationala a nevoii de dezvoltare cu stiri si reportaje din sfera sustenabilitatii.

Prin cele sase categorii – rEvolutii, Tehnologiipromitatoare, Arhitectura sustenabila, Interviuri, Studii de caz si Reportaje - Viitor.ro va da o imagine de ansamblu a dezvoltarii durabile peste tot in lume si implicit in Romania.

Articolele vor aborda atat exemple micro din sfera sociala, economica sau de mediu care pot fi extrapolate in solutii globale, dar si proiecte ample care schimba viata unor comunitati mici. In aceeasi masura vor fi tratate idei sau proiecte aflate inca la stadiul de concept, dar care contin promisiunea evolutiei rationale.

Viitor.ro continua seria de platforme de nisa marca HotNews.ro, alaturi de:

SmartWoman.ro- platforma dedicata unei audiente feminine cu accent pe povesti de viata reale;

StyleReport.ro– platforma dedicata promovarii unui stil de viata premium;

MedLive.ro- platforma de informatie medicala cu sloganul "In direct cu medicii";

CampusNews.ro- site dedicat formarii si informarii tinerilor si studentilor

Contributors.ro- platforma de dezbateri;

WebPR.ro- platforma dedicata comunicatorilor online

Viitor.ro poate fi accesat si prin intermediulFacebook,Twittersi alfeed-ului RSS.

Despre HotNews.ro

HotNews.ro este primul ziar online din Romania redactat 24 de ore din 24. Peste 1.4 milioane de cititori unici acceseaza lunar materiale elaborate de o echipa formata din aproximativ 50 de ziaristi profesionisti. HotNews.ro cuprinde informatii din zona economico-sociala, noutati tehnologice, companii si sectoare in expansiune, afaceri, miscari de capital, mass-media, marketing si creatie publicitara, sport si showbiz, plus o selectie din cele mai relevante bloguri locale. In fiecare zi sunt publicate 100-160 de stiri si sinteze publicate cu actualizare in timp real a informatiilor.