In CV-ul Corinei Dumitrescu, propunerea guvernului Ponta pentru functia de ministru al Educatiei, apar mai multe greseli gramaticale si de scriere.

Corina DumitrescuFoto: Agerpres

Astfel, Corina Dumitrescu scrie in CV ca are o diploma de bacalaureat - sectia reala si ca a urmat cursuri de drept international la Universitatea Standford, California. La capitolul "Alte aptitudini si competente", aceasta mentioneaza "innot, baschet si tenis de masa".

Prof. Univ. Dr. Corina Dumitrescu este rector al Universitatii particulare "Dimitrie Cantemir" si membru CSM din partea societatii civile.

  • Vezi CV-ul Corinei Dumitrescu in documentul atasat.

Citeste si Cine este Corina Dumitrescu - propunerea guvernului Ponta pentru functia de ministru al Educatiei

Potrivit CV-ului, Corina Dumitrescu lucreaza din 1990 la Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, iar din 2007 a ocupat functia de rector al acestei universitati particulare. In 1982 a absolvit Liceul de Chimie din Oradea, in 1990 a obtinut licenta in stiinte juridice de la Facultatea de Drept a Universitatii Bucuresti. In acelasi an a urmat cursuri de drept comparat la Universitatea Catolica din Leuven, Belgia.

In 1996 a urmat cursuri de drept international la Universitatea Stanford, California. In 1998 a obtinut diploma de Doctor in Drept la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Potrivit CV-ului, Corina Dumitrescu a detinut in perioada 2001-2005 functia de Secretar General in Ministerul Justitiei (functie preluata sub mandatul Rodicai Stanoiu).

Este fondator al Universitatii Crestine "Dimitrie Cantemir" si al Universitatii Euro-Mediteraneene din Porto Roz, Slovenia.