Ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, a vizitat luni santierul autostrazii A2 si a afirmat ca la sfarsitul lunii iunie vor fi deschise tronsoanele Cernavoda-Medgidia si Medgidia-Murfatlar astfel incat sa se poata circula pe Autostrada Soarelui de la Bucuresti la Constanta, relateaza Agerpres.

"Eu vreau sa imi fac datoria pana la capat. Asa cum m-ati vazut pe santiere de la bun inceput, asa sunt si acum si, pana cand o sa predau mandatul, ma voi comporta la fel pentru ca cred sincer ca acesta este modul in care putem sa impulsionam constructorii sa-si faca treaba si sa respecte promisiunile", a declarat Nazare.

Potrivit acestuia, lucrarile de constructie pe autostrada A2 sunt in grafic, urmand ca de pe 30 iunie sa se circule pe un singur fir pe tronsonul Cernavoda-Medgidia si pe ambele cai de rulare pe tronsonul Medgidia-Murfatlar.

Tronsonul Murfatlar-Constanta al autostrazii A2 a fost inaugurat la sfarsitul lunii iulie 2011, cand traficul rutier se putea desfasura pe un singur fir, peste doua luni terminandu-se lucrarile de construire si pe celalalt sens de mers.