Sambata, vremea va fi frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil spre senin si doar cu totul izolat, dupa-amiaza, in extremitatea sudica a teritoriului si in Carpatii Meridionali vor fi conditii pentru ploi slabe, de scurta durata, relateaza Mediafax.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari trecatoare, ziua, in sudul si sud-estul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 30 de grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime se vor situa, in general, intre 7 si 15 grade.

La Bucuresti, vremea se va incalzi. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi 21...22 de grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 9 grade.

La munte, vremea va fi deosebit de calda si predominant frumoasa. Cerul va fi variabil la senin si doar izolat, dupa-amiaza, vor fi conditii pentru ploi slabe, de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura aerului va continua sa creasca usor.

Duminica, vremea se va mentine frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil la senin si cu totul izolat, dupa-amiaza, la munte vor fi conditii pentru ploi slabe, de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat si Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 30 de grade, mai scazute pe litoral, iar cele minime intre 7 si 17 grade, usor mai coborate in estul Transilvaniei.

La munte, vremea va fi frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil la senin, iar vantul va avea intensificari trecatoare in cursul zilei. Temperatura maxima va fi de 28...29 de grade, iar cea minima de 11...13 grade.