Premierul Mihai-Razvan Ungureanu va participa joi la reuniunea de lucru de la Varsovia a omologilor sai din tarile central si est-europene cu primul-ministru chinez, Wen Jiabao, din cadrul lucrarilor Forumului Economic "Polonia-Europa Centrala-China", se arata intr-un comunicat presa al Guvernului.

Premierul Mihai-Razvan Ungureanu are programate intalniri bilaterale cu omologii sai din Republica Chineza, Wen Jiabao, si din Polonia, Donald Tusk, precum si cu maresalul Sejm-ului polonez, Ewa Kopacz.

Din delegatia oficiala care il va insoti pe prim-ministru la Varsovia face parte ministrul Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu.

Potrivit Biroului de presa al Guvernului, premierul se va intalni dimineata, la ora 9:30, cu Ewa Kopacz, Maresalul Sejmului polonez. La ora 10:40, Mihai Razvan Ungureanu va avea o intrevedere Wen Jiabao, prim-ministru al Republicii Populare Chineze.

Reuniunea de lucru ocazionata de lucrarile Forumului Economic "Polonia - Europa Centrala - China" va avea loc incepand cu ora 12:15 iar la ora 14:30 premierul va sustine o conferinta de presa la Ambasada Romaniei.

Ultima sarcina de lucru a zilei o reprezinta intrevederea cu prim-ministrul Poloniei, Donald Tusk (ora 15:15).