Joi, vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor. Cerul va fi mai mult senin in majoritatea regiunilor si doar in estul, sud-estul si centrul tarii, precum si in zona Carpatilor Orientali si de Curbura, vor mai fi unele innorari si pe arii restranse ploi, mai ales in cursul zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade, potrivit prognozei citate de Mediafax.

La Bucuresti, cerul va fi variabil, iar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 20...21 de grade, iar cea minima de 9...11 grade.

Vineri, vremea va fi calda si predominant frumoasa. Cerul va fi variabil in sud-estul tarii si la munte, unde numai izolat si trecator vor fi conditii de ploaie slaba si mai mult senin in restul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 27 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 14 grade, usor mai ridicate in Dealurile de Vest.