Guvernul cauta solutii pentru extinderea drumului national Piatra Neamt - Bacau de la o banda pe sens la doua benzi, a declarat, vineri, la Piatra Neamt, ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca.

Dificultatea drumului pe un singur sens de mers intre cele doua orase a fost simtita de Gabriel Berca de mai multe ori, in conditiile in care ministrul locuieste la Bacau. Vineri dimineata ministrul Gabriel Berca a venit la Piatra Neamt cu masina si a observat din nou ca cei circa 54 de kilometri sunt parcursi intr-o ora, relateaza Agerpres.

"Am discutat problema acestui drum si cu primarul de Piatra Neamt, Gheorghe Stefan pentru ca trebuie gasite solutii si voi discuta acest aspect si cu ministrul Transporturilor. De la Roman la Iasi este drum cu patru benzi si asa trebuie sa fie si intre Bacau si Piatra Neamt", a declarat ministrul Gabriel Berca.

Ministrul Gabriel Berca a fost prezent, vineri, la Piatra Neamt, unde a purtat discutii cu prefectul Mihai Archip si sefii de institutii deconcentrate despre prioritatile Guvernului, dar si despre pregatirea alegerilor locale.