Joi, vremea se va mentine instabila in nordul, centrul si estul tarii, precum si in zona montana unde, indeosebi ziua, vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice. Izolat, in special la munte, cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si pe arii restranse, mai ales seara si noaptea vor fi ploi de scurta durata, informeaza Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile sudice, centrale si in zona montana. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, usor mai ridicate in Lunca Dunarii, spre 22 de grade. Temperaturile minime se vor situa intre 1 si 10 grade.

La Bucuresti, cerul va fi variabil, cu unele innorari in prima parte a intervalului, cand vor fi conditii de aversa, dar si spre sfarsitul noptii, cand probabilitatea de ploaie va fi redusa. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi 18...19 grade, iar cea minima va fi de 7...9 grade.

Vineri, vremea va fi in general instabila. Temporar innorarile vor fi accentuate si pe arii relativ extinse se vor semnala averse si descarcari electrice. Izolat la munte cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 20 de grade, iar cele minime se vor situa intre 4 si 10 grade, usor mai scazute in depresiuni.