Vremea va fi instabila in cea mai mare parte a tarii si in a doua si a treia zi de Pasti. Luni, cerul va prezenta innorari temporare si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ziua - pe arii extinse in nordul, centrul si estul tarii si local in rest, iar noaptea - in jumatatea sud-vestica a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime se vor situa intre 2 si 12 grade, potrivit Mediafax, care citeaza Administratia Nationala de Meteorologie.

La Bucuresti, vremea va fi in general instabila. Cerul va prezenta innorari temporare si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 21 ... 22 de grade, iar cea minima va fi de 8 ...10 grade.

Marti, vremea se va mentine in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si va ploua in cea mai mare parte a tarii. Ploile vor avea caracter de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice. Izolat cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi conditii de grindina. In zona montana inalta, precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sud-est. Temperaturile maxime, in scadere fata de intervalul precedent, vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime se vor situa intre 2 si 12 grade.