Miercuri, vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in vestul tarii, iar noaptea si in rest, dar numai cu totul izolat va ploua slab in regiunile vestice si sud-vestice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari ziua in Banat, Moldova, sudul Crisanei si vestul Olteniei, potrivit Mediafax.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 19 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 10 grade, usor mai coborate, spre -3 grade, in depresiuni, unde vor fi conditii de bruma.

La Bucuresti, vremea se va incalzi usor. Cerul va fi variabil, cu innorari spre sfarsitul intervalului, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 3...5 grade.

Joi, vremea va fi in general instabila in jumatatea de vest a tarii, unde vor fi innorari temporar accentuate si local averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse, spre seara si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in vestul teritoriului si in regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 21 de grade, iar cele minime se vor situa intre 2 si 9 grade.