Joi, in tara, vremea va fi calda si in general instabila, iar cerul va avea innorari temporar accentuate. Ziua vor fi ploi, ce vor avea caracter de aversa, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in zona de munte, iar dupa-amiaza si seara local si in restul teritoriului, cu precadere in sud-est, informeaza Mediafax. Noaptea, astfel de manifestari se vor semnala in special in regiunile sud-vestice. Vor fi conditii de grindina.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 27 de grade, mai scazute pe litoral, in special in Delta Dunarii, iar cele minime se vor situa intre 3 si 13 grade.

Joi la Bucuresti vremea va fi calda si usor instabila. Cerul va fi temporar noros si trecator mai ales spre seara vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima va fi de 10...11 grade.

Vineri vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate si va ploua in majoritatea regiunilor. Vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 15 l/mp si vor fi conditii de grindina.

Temperaturile maxime, in scadere, se vor situa in general intre 14 si 22 de grade, iar cele minime intre 5 si 13 grade.