Deputatii nu vor avea in aceasta saptamana nicio sedinta de plen si vor lucra doar in comisii parlamentare pentru ca pe ordinea de zi a plenului nu exista suficiente proiecte de lege cu propunere de adoptare, iar comisiile nu au avut activitate in ultima vreme si au de recuperat, informeaza Agerpres.

Secretarul Biroului Permanent al Camerei Deputatilor Dumitru Pardau a anuntat luni ca deputatii vor lucra luni, marti, miercuri si joi in comisiile parlamentare, iar vineri si sambata vor avea activitate in teritoriu.

"Sunt mai multe motive pentru care a fost aprobat acest program de lucru. Pe ordinea de zi a plenului se observa ca nu prea mai sunt foarte multe proiecte care ar putea fi dezbatute, cel putin cu propunere de adoptare, apoi, in ultima perioada, comisiile de specialitate nu au avut o activitate deosebit de sustinuta tinand seama ca au fost atat sedinte de plen ale Camerei, cat si sedinte comune cu Senatul si trebuie sa recupereze. In al treilea rand, e vorba de activitatea celor doua comisii - cea privind revizuirea Constitutiei si cea privind alegerile parlamentare care ar trebuie sa inceapa sa lucreze din aceasta saptamana", a mai spus Pardau.