Vicepresedintele PDL Mihaela Popa a anuntat pe blogul personal ca intentioneaza sa demisioneze din functia de conducere motivand ca este dezamagita de afirmatiile facute de presedintele partidului, Emil Boc, dupa anuntul plecarii lui Sorin Frunzaverde din formatiunea democrat-liberala.

Mihaela PopaFoto: Agerpres

UPDATE Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat sambata, raspunzand unei intrebari, ca a vorbit cu Mihaela Popa si si-a manifestat speranta ca aceasta nu va parasi Biroul Permanent National al partidului.

"Mihaela Popa este o colega la care tin foarte mult. Chiar eu am lansat-o in campania pentru europarlamentarele din 2007. Am vorbit cu ea, sper sa nu plece din Biroul Permanent National. Cred ca nu are motive. O relatie personala chiar foarte buna, asa cum dansa are cu domnul Frunzaverde, nu este motiv pentru a parasi forul de conducere al unui partid in care ai fost ales. Este o pozitie extrem de importanta pe care doamna Mihaela Popa o ocupa. Este un om extrem de util al partidului si cred ca si dansa va aprecia ca nu trebuie sa plece din PDL", a declarat Elena Udrea.

Sub titlul "Au fost sau nu alegeri libere la Conventia PDL din 14 - 15 mai 2011?", Mihaela Popa a explicat ca a trecut cu greu peste modul de organizare a alegerile din cadrul Conventiei PDL din mai 2011 si peste zvonurile potrivit carora delegatii ar fi fost obligati sa isi fotografieze votul pentru Emil Boc.

"Afirmatiile lui Emil Boc si il citez «Am gresit cand am ACCEPTAT la Congres ca Frunzaverde sa faca parte din conducerea de varf a PDL»imi confirma indoiala ca alegerile [n.r. de la Conventia PDL din mai 2011] ar fi fost corecte", scrie vicepresedintele PDL pe blogul sau adaugand ca nu a stiut ca Emil Boc "ne-a ACCEPTAT pe o lista".

"Si pentru ca nu as vrea ca domnul presedinte Emil Boc sa mai aiba si alte regrete, in zilele urmatoare imi voi prezenta demisia din functia de vicepresedinte al PDL, sustinand in continuare guvernul Mihai Razvan Ungureanu", isi incheie vicepresedintele PDL postarea.

"Am fost dezamagita de presedintele partidului Emil Boc. El a spus ca l-a numit pe Sorin Frunzaverde in functia de prim-vicepresedinte la congresul de anul trecut, lucru care nu e adevarat. Acolo au fost niste alegeri, iar in plus stiu ce s-a discutat in noaptea dintre cele doua zile ale congresului. Si eu sunt vicepresedinte, l-am sustinut pe Vasile Blaga la sefia partidului, deci ce sa cred, ca Boc m-a asezat pe o lista? Ma gandesc tot mai serios ce caut eu in PDL", a declarat vicepresedintele PDL, citat de Mediafax.

Mihaela Popa a spus ca nu va mai ramane in BPN si ca isi va da demisia din acest organism, fara a preciza cand se va intampla acest lucru.