CFR Calatori a anuntat vineri ca cei care achizitioneaza bilete online de pe site-ul www.cfarcalatori.ro, vor beneficia de o reducere de pana la 10%, se arata intr-un comunicat al companiei feroviare.

CFR acorda o reducere de 5% pentru orice bilet de tren achizitionat de pe internet iar incepand cu 1 aprilie, va acorda o reducere de inca 5% celor care platesc cu cardurile MasterCard sau Maestro, informeaza compania feroviara. Oferta este valabila pana la data de 30 iunie 2012.

Reducerile pot fi accesate prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce.

Noile reduceri se cumuleaza cu alte discounturi suplimentare, precum cele acordate studentilor sau elevilor sau cele pentru biletele dus/intors etc., informeaza compania feroviara.

Potrivit CFR.ro, procedura de achizitionare este urmatoarea: Clientul se inregistreaza pe site, alege destinatia si selecteaza modalitatea de plata online, cu cardul. Dupa finalizarea tranzactiei, acesta primeste pe mail biletul de calatorie, in varianta electronica. Tiparirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat in tren doar pe baza cartii sale de identitate si a ID-ului de bilet.

Informatii suplimentare despre utilizarea serviciului Bilete CFR online/e-commerce si despre oferta sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.