Miercuri, vremea va fi apropiata de regimul termic normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si local ploi slabe ziua in jumatatea de est a tarii, iar noaptea pe arii restranse in regiunile nordice. In zona montana precipitatiile vor fi mixte, informeaza Mediafax.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, iar in cursul zilei, trecator, si in restul zonelor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 18 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 6 grade, mai scazute in depresiuni. Noaptea vor fi conditii de bruma in centrul tarii si in regiunile deluroase.

La Bucuresti, vremea va fi normala termic pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros si mai ales in prima parte a zilei trecator este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 2...3 grade.

Joi, vremea se va incalzi, cu precadere in sudul tarii. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de nord a teritoriului, unde va ploua pe arii extinse. In Oltenia, Muntenia si Dobrogea innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala, local, mai ales noaptea. In zona montana, in a doua parte a intervalului, precipitatiile vor fi mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla moderat, cu intensificari in special ziua in toate regiunile, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 9 grade.