Primaria Capitalei a anuntat vineri ca, in perioada 26 martie, ora 24,00 - 30 septembrie 2012, circulatia rutiera va fi restrictionata pe strada Drumul Taberei, intre intr. Lt. Av. Gheorghe Caranda si bd. Vasile Milea, pentru realizarea obiectivului "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Universitate", transmite Agerpres.

Traficul rutier se va desfasura pe cate doua benzi de circulatie pe fiecare sens, pe zona ramasa libera, in dreptul lucrarilor.

Primaria Capitalei a mai anuntat, cu o zi in urma, ca circulatia rutiera pe strada Drumul Taberei, intre strazile Nera si Valea Argesului, va fi deviata in perioada 23 martie, ora 10.00 - 23 iulie, ora 24.00, in scopul realizarii unor lucrari la statia de metrou "Romancierilor". Potrivit PMB in acest interval vor fi mentinute cate doua benzi de circulatie pe fiecare sens.

Conducatorii auto sunt rugati sa circule cu maxima atentie in zonele mai sus mentionate si sa respecte cu strictete semnificatia indicatoarelor si a marcajelor rutiere, precizeaza PMB.