Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au primit concluziile expertizei tehnice privind imprejurarile in care s-a produs accidentul rutier provocat de realizatorul tv Serban Huidu, urmand ca acestea sa fie comunicate partilor din dosar, a anuntat vineri Parchetul General, potrivit Agerpres.

Accident rutier provocat de Serban HuiduFoto: Captura Content Channel

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, obiectivele expertizei au avut in vedere inclusiv cererile formulate de apartinatorii victimelor.

In cadrul efectuarii acestei expertize, s-au desfasurat activitati care au inclus si un experiment judiciar, ce a avut loc in cursul lunii ianuarie la locul producerii accidentului, la care au participat reprezentanti ai partilor implicate si aparatorii acestora.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au efectuat demersuri si au anuntat partile din dosar despre faptul ca au fost comunicate concluziile expertizei, iar acestea urmeaza sa se prezinte pentru a lua cunostinta de acestea si a aprecia, intr-un termen stabilit, de comun acord cu procurorul de caz, asupra eventualelor obiectiuni.

Pe 16 noiembrie 2011, realizatorul tv Serban Huidu a fost implicat intr-un accident rutier pe raza localitatii Timisul de Sus din judetul Brasov. Fostul realizator TV este acuzat de ucidere din culpa.

Procurorii au stabilit ca, in timp ce se deplasa pe DN 1, in dreptul km 149 din directia Predeal spre Brasov, aflat la volanul unui autoturism, Serban Huidu, in urma neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil ud), a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus. In urma impactului a rezultat decesul a trei persoane ce se aflau in autoturismul Logan.