Desi temperatura aerului va marca o scadere usoara fata de weekend, incepand de marti, vremea se va mentine calda in continuare pentru ultima decada a lunii martie. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in zona Carpatilor Meridionali, unde izolat va ploua slab, potrivit Administratiei Nationale a Meteorologiei, informeaza Mediafax.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane.

Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 11 si 21 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -3 si 7 grade, mai coborate in depresiuni.

Si miercuri vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in Moldova si in Carpatii Orientali unde, mai ales seara si noaptea, izolat va ploua slab.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 11 si 21 de grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade, usor mai scazute in depresiuni.

Aceeasi situatie va fi si in Bucuresti, unde vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperatura maxima, in scadere fata de ziua precedenta, se va situa in jurul valorii de 19 grade, iar cea minima va fi de 4-6 grade.