Barbatul care a intepat mai multe femei cu un ac in tramvaiele de pe linia 41 a fost gasit vinovat pentru faptele sale si condamnat la un an si zece luni de inchisoare cu suspendare, informeaza posturile de stiriMagistratii Judecatoriei Sectorului 6 au decis, de asemenea, ca barbatul, pe nume Catalin Nistor, va urma in urmatorii patru ani cursuri de consiliere individuala in ceea ce priveste comportamentul social, de grup si individual. Decizia poate fi atacata cu recurs.

Potrivit B1 TV, Catalin Nistor a primit o condamnare de o luna de inchisoare pentru fiecare din victimele sale. Judecatoria Sectorului 6 l-a mai condamnat la un an si jumatate pentru ultraj contra bunelor moravuri. Pedeapsa finala primita de barbat a fost de un an si zece luni cu suspendare.

Potrvit Judecatoriei Sectorului 6, magistratii au stabilit, de asemenea, ca, pe o perioada de patru ani, Catalin Nistor are de indeplinit mai multe obligatii:

  • sa se prezinte la Serviciul de Probatiune de pe langa Tribunalul Bucuresti;
  • sa anunte orice schimbare de domiciliu, resedinta sau locuinta si orice deplasare care depaseste 8 zile, precum si intoarcerea;
  • sa comunice si sa justifice schimbarea locului de munca;
  • sa comunice informatii cu privire la mijloacele sale de existenta;
  • sa nu intre in legatura cu partile vatamate;
  • sa se supuna masurii de ingrijire constand in urmarea unui curs de consiliere individuala, de grup si individual.

Catalin Nistor, in varsta de 37 de ani, a fost retinut pe data de 12 ianuarie 2011 sub acuzatia ca a intepat cateva persoane cu acul, in mijloacele de transport in comun din Capitala. Barbatul si-a recunoscut faptele la audieri.

Pe site-urile de socializare a aparut, pe 10 ianuarie, un anunt privind identificarea unui barbat care a intepat cu un ac o femeie in tramvaiul 41. Politistii au inceput ancheta dupa ce o tanara a facut plangere la Politie, reclamand ca a fost intepata cu un ac de catre un barbat, in tramvaiul 41. Ea a mers la spital, unde i-a fost eliberata o adeverinta medicala pe care scrie "intepatura dorsala".

Ulterior, politistii au facut apel la persoane care au fost implicate in astfel de incidente sa depuna plangeri, in urma acestui demers fiind primite alte cinci sesizari.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, barbatul, de profesie functionar bancar, ar fi folosit "un ac de birou", care nu ar fi fost infectat.

Citeste si: