Reprezentantii Enel s-au intalnit, vineri, cu primarul general Sorin Oprescu, pe care l-au asigurat ca vor lua toate masurile pentru interventii cat mai rapide in cazul producerii unor avarii in reteaua de electricitate, informeaza Mediafax.

Sorin Oprescu si reprezentantii Enel Distributie Muntenia au analizat si evaluat situatia alimentarii cu energie electrica a Bucurestiului, in conditiile evenimentelor din aceasta saptamana.

Reprezentantii Enel au dat asigurari ca vor incerca sa diminueze disconfortul creat bucurestenilor de avariile in reteaua de electricitate luand toate masurile interventii cat mai rapide.

Primarul general a solicitat companiei Enel sa instiinteze permanent cetatenii in legatura cu eventualele avarii aparute la reteaua de electricitate, precum si estimarile legate de remedierea acestora.

De asemenea, cele doua parti au stabilit un sistem eficient de comunicare interinstitutionala.

La initiativa primarului general, cele doua institutii vor elabora o harta comuna astfel incat lucrarile la retelele edilitare executate de Primarie sa fie efectuate in acelasi timp cu cele pe care Enel le realizeaza in reteaua de distributie, avand prioritate zonele considerate vulnerabile.

Compania Enel Distributie a precizat ca va continua investitiile in modernizarea si retehnologizarea retelei de distributie a Bucurestiului.

Miercuri si joi, mai multe cartiere din Capitala au fost afectate in urma unor avarii la reteaua de electricitate.

Miercuri seara, circa de 50 de persoane au blocat, pentru cateva zeci de minute, circulatia pe Soseaua Petricani din Bucuresti, in semn de protest fata de intreruperile repetate de energie electrica. Oamenii au povestit ca de zece zile nu mai au curent, acesta fiind intrerupt de mai multe ori pe zi.

Citeste si: