Claudia-Elena Ionas va coordona activitatea Departamentului de Comunicare Publica si va indeplini atributiile de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale.Claudia-Elena Ionas lucreaza in Departamentul de Comunicare al Presedintiei de patru ani, transmite Mediafax.

Claudia-Elena IonasFoto: Agerpres

"Incepand cu data de 17 februarie a.c., presedintele Romaniei a desemnat-o pe doamna Claudia-Elena Ionas sa coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publica si sa indeplineasca atributiile de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale", potrivit unui comunicat postat pe site-ul presedintiei.

In acest comunicat, se noteaza ca "presedintele Romaniei, Traian Basescu, a luat act de demisia domnului Valeriu Turcan, consilier prezidential, purtator de cuvant al Presedintelui Romaniei".

Potrivit agentiei Mediafax, Claudia-Elena Ionas ocupa functia de consilier la Departamentul Comunicare Publica, are 26 de ani, lucreaza de 4 ani in Administratia Prezidentiala, este absolventa a Facultatii de Stiinte Politice, specializarea Sociologie, a SNSPA, a facut si un masterat la SNSPA in Guvernare si Societate.