Pentru acest guvern, relatia cu Parlamentul este de o importanta decisiva, a declarat premierul Mihai-Razvan Ungureanu in cadrul unei sedinte organizate de Departamentul pentru Relatia cu Parlamentul avand ca tema desfasurarea activitatilor din cadrul relatiilor dintre Guvern si Parlament. Potrivit Guvernului, Ungureanu a spus ca este necesara continuarea dialogului intre Guvern si Parlament.

Premierul a cerut ca astfel de intalniri sa se desfasoare periodic, conform unui calendar. "Sper ca, prin intermediul dumneavoastra, activitatea celor responsabili direct cu relatia cu Parlamentul sa fie coerenta, bine organizata, in asa fel incat programul legislativ al Guvernului sa poata fi pus in aplicare, fara tagada si fara ragaz. Sper sa avem un dialog cat mai bun si mai consistent", a afirmat premierul.

  • La randul sau, seful Departamentului pentru Relatia cu Parlamentul, Valentin Iliescu, a spus ca "exista proiecte legislative care asteapta chiar si sapte luni pentru a fi discutate in Parlament".