Actiunea de ridicare a masinilor blocate sub mormanele de zapada va continua si in noaptea de marti spre miercuri, pentru curatarea carosabilului, se arata intr-un comunicat de presa al Primariei Sectorului 2, citat de agentia Mediafax.

Astfel, incepand cu ora 23.00 vor fi ridicate gratuit autovehiculele si va fi curatata zapada de pe Soseaua Mihai Bravu, de la Piata Iancului pana la Piata Obor, si de pe Soseaua Stefan cel Mare, de la Piata Obor pana la Spitalul de Urgenta Floreasca, pe ambele sensuri de mers. Echipele de interventie, formate din 15 muncitori, vor folosi trei masini de ridicat, patru masini de incarcat si colectat, precum si sase masini de transport.

Tot marti noapte se va interveni si pe Soseaua Pantelimon, de la capatul tramvaiului 14, in zona Cora, catre centrul Capitalei si vor fi folosite trei masini de ridicat, patru masini de incarcat si colectat, sase masini de transport si 15 muncitori.

"Autovehiculele vor fi mentinute pe platforme de ridicare pana la indepartarea zapezii, dupa care vor fi parcate exact pe aceleasi locuri, astfel incat bucurestenii sa le gaseasca maine dimineata", a precizat Primaria Sectorului 2.

Potrivit sursei citate, in ultimele zile s-a actionat pentru a curata zapada de la rigola pe Soseaua Colentina, Soseaua Mihai Bravu, de la Piata Hurmuzachi pana la Soseaua Iancului, in dreptul spitalelor Sfantul Pantelimon, Colentina, la Complexul Bucur Obor, Piata Rosetti, Calea Mosilor si Bulevardul Carol I.

Operatiunea va continua in perioada urmatoare si pe alte artere de circulatie, a precizat sursa citata.