Cursurile vor fi reluate, miercuri, in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Capitala, conducerile scolilor si gradinitelor urmand sa ia legatura cu autoritatile locale pentru a rezolva eventualele probleme privind accesul copiilor, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB), potrivit Mediafax.

Potrivit ISMB, "in municipiul Bucuresti vor fi reluate cursurile in toate unitatile de invatamant preuniversitar, incepand de miercuri. Conducerile unitatilor de invatamant vor pregati conditiile necesare reluarii cursurilor si vor lua legatura cu autoritatile locale in vederea asigurarii accesului in unitatile de invatamant".

Sefii unitatilor de invatamant vor asigura informarea cadrelor didactice, a parintilor si a elevilor, se mai arata in informarea Inspectoratului.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu si-a exprimat, marti, speranta ca scolile vor reincepe cursurile in perioada imediat urmatoare, aratand ca situatia meteo s-a imbunatatit si ca si Ministerul Educatiei se pronunta pentru organizarea cursurilor scolare.