12 masini ale Asociatiei Sportive Club Off Road Adventure Romania au participat (duminica si luni) la o actiune umanitara destinata satelor inzapezite din judetul Buzau. Doar 6 autoturisme au reusit sa se intoarca pana in acest moment in Bucuresti, restul fiind prinse inca in nameti. "Am reusit sa ducem in Silistea Glodeanu si Scutelnici 250 de saci cu alimente si peste 1500 de paini", a declarat unul dintre reprezentantii Club Off Road Adventure Romania pentru HotNews.ro.

Romania, sub zapezi Foto: Hotnews

Romania, sub nameti

"Am plecat duminica dimineata, la ora 6.00, din Bucuresti si am ajuns in judetul Buzau seara. In total au fost 12 masini care au dus cu ele 250 de saci cu alimente si peste 1500 de paini. Actiunea noastra a vizat satele Silistea Glodeanu si Scutelnici (ambele din Buzau). Din pacate, nu am putut ajunge pana in casele oamenilor, fiind nevoiti sa lasam alimentele la sediul politiei locale.

6 dintre masini au plecat spre Bucuresti inca de aseara (nr. duminica), in timp ce restul am ramas la fata locului. Din pacate, unul dintre localnici a murit (n.r. duminica seara). Acum incercam sa ajungem in Capitala, dar se circula foarte greu. Avem o freza si o vola, dar inaintarea este anevoioasa. Speram sa ajungem in aceasta seara in Bucuresti. Vremea este urata, ninge, viscoleste, totul este alb in jurul nostru", a declarat Iulian, membru al Asociatiei Sportive Club Off Road Adventure Romania, pentru HotNews.ro.

Citeste si Cod portocaliu: DN 1, inchis partial intre ora 16:00 si 17:00. Circulatie inchisa pe A1, A2 Bucuresti - Fetesti si alte 43 de drumuri nationale

Imagini din localitatile acoperite de zapada