Scolile din Bucuresti vor avea cursurile suspendate marti, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Marian Banu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, a declarat pentru Agerpres ca "avand in vedere conditiile meteo nefavorabile, se suspenda cursurile in toate unitatile de invatamant preuniversitar din municipiul Bucuresti pentru ziua de 14 februarie 2012".

Luni, cursurile se vor desfasura normal, iar conducerile unitatilor de invatamant vor asigura informarea elevilor, a parintilor si a cadrelor didactice in legatura cu situatia de marti, 14 februarie, a precizat Marian Banu. La nivelul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti este asigurata permanenta la telverde (0800816021).

Amintim ca in sapte judete cursurile scolilor sunt suspendate integral, din cauza conditiilor meteorologice, atat in mediul urban, cat si in mediul rural. Comitetele Judetene pentru Situatii de Urgenta au decis suspendarea cursurilor la unitatile de invatamant, in zilele de 13 si 14 februarie, in judetele Ialomita, Gorj, Giurgiu, Mehedinti si Vrancea. In Dolj si Olt cursurile sunt suspendate doar luni, 13 februarie, informeaza Ministerul Educatiei.

Citeste si: