Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) efectueaza cercetari cu privire la accidentul rutier produs pe 7 februarie, in sectorul 1 din Bucuresti, in care a fost implicat senatorul PSD Miron Mitrea, informeaza un comunicat al PICCJ citat de Agerpres.

Din primele cercetari ale procurorilor Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul PICCJ, a rezultat faptul ca, in timp ce se afla la volanul unui autoturism, Mitrea a accidentat usor o persoana. Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirii raspunderii judiciare.

Senatorul PSD Miron Mitrea a fost implicat marti intr-un accident rutier in zona bulevardului Mihalache, in care o persoana a fost ranita, fiind transportata la Spitalul Universitar din Bucuresti pentru ingrijiri medicale, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei.

Potrivit acestuia, Brigada Rutiera va inainta dosarul in care Mitrea este cercetat pentru vatamare corporala din culpa catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, avand in vedere calitatea sa de senator.