Declaratiile pro-anticipate facute de unii lideri UDMR, in frunte cu Marko Bela si Laszlo Borbely, au agitat apele in coalitie, care ar urma sa aiba astazi o prima discutie pe aceasta tema. Csaba Asztalos, membru UDMR dar si presedinte al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, scria duminica, intr-un articol publicat pe Contributors.ro, cu titlul "UDMR, pro alegeri anticipate. Analiza pentru ultimul an si viitorul apropiat al Uniuni", despre faptul ca "un eveniment declansator al dezbaterii solutiei si procedurii alegerilor anticipate poate fi posibila demisie a premierului Emil Boc". Care sunt calculele Uniunii intr-un astfel de scenariu? Care sunt, pentru UDMR, avantajele alegerilor inainte de termen? Cele mai bune intrebari vor fi preluate in emisiunea Discutia de Luni, difuzata de HotNews.ro si RFI incepand cu ora 19.10 si realizata de Dan Tapalaga.

Csaba AsztalosFoto: HotNews.ro

Nota Redactiei:

  • Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.
  • Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate.
  • Cele mai bune intrebari vor fi preluate in emisiunea Discutia de Luni, difuzata de HotNews.ro si RFI incepand cu ora 19.10 si realizata de Dan Tapalaga.