Vremea se mentine rece in primele doua zile ale saptamanii viitoare. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, luni, vor cadea precipitatii sub forma de ninsoare, local in nordul, nord-estul si centrul tarii si mixte, pe arii restranse in sud-est si izolat in rest. Marti, vremea se va raci iar precipitatiile se vor extinde in cea mai mare parte a tarii, relateaza Mediafax.

Potrivit ANMH, luni, cerul va fi temporar noros. Pe parcursul zilei, vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare, local in nordul, nord-estul si centrul tarii si mixte, pe arii restranse in sud-est si izolat in rest. Dimineata vor fi conditii de producere a poleiului.

Vantul va prezenta intensificari la munte, iar trecator si in regiunile vestice, centrale si sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime, in general, intre -10 si 0 grade. Noaptea, izolat in zonele joase, va fi ceata.

La Bucuresti, cerul va fi temporar noros si trecator, la inceputul zilei, vor fi conditii de precipitatii mixte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de -4...-2 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata.

Vremea se va raci usor marti. Innorarile se vor accentua, iar precipitatiile se vor extinde in cea mai mare parte a tarii, incepand dinspre sud-vestul teritoriului. In Crisana, Banat, Oltenia si Muntenia, la inceput vor fi precipitatii sub forma de ploaie si lapovita care treptat se vor transforma in ninsoare. In Maramures, Transilvania si local in Moldova vor predomina ninsorile, iar in Dobrogea pe arii restranse se vor semnala mai ales ploi.

Vor fi conditii de polei. In zona montana va ninge. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari noaptea in sud si sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 6 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade.