Subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii, dr. Raed Arafat, a participat, miercuri, la evaluarea activitatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ''Dealu Spirii'' al Municipiului Bucuresti pentru anul 2011, scrie Agerpres.

''Din analiza activitatii institutiei in domeniile prevenirii si gestionarii situatiilor de urgenta a reiesit scaderea numarului de interventii comparativ cu anul anterior, cu aproximativ 1%, totodata institutia contribuind la educarea preventiva a populatiei prin campaniile si proiectele derulate si cu sprijinul altor institutii ale statului'', se arata intr-un comunicat ISU.

Potrivit sursei citate, in cadrul sedintei a fost analizata dotarea tehnica, proiectele aflate in derulare pentru inzestrarea cu tehnica de interventie prin Programul Operational Regional, dinamica de personal si nivelul de pregatire profesionala.

La evaluarea activitatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ''Dealu Spirii'' al Municipiului Bucuresti au mai luat parte Inspectorul General col. Marcel-Sorin Lucaciu, chestor de politie Vasile Viorel alti reprezentanti ai autoritatilor locale.