Doi tineri au adus, miercuri seara, la protestul din centrul Capitalei un banner pe care scria "Legalizati marijuana!" si au declansat un conflict cu o parte a protestatarilor. Manifestantii au inceput sa-i huiduie si sa-i imbranceasca pe cei doi tineri, cerandu-le sa paraseasca multimea si sa dea jos bannerul. "Plecati, ba, de aici. Out!", strigau unii protestatari. "De ce? E o tara libera bai", au raspuns tinerii. "Ne compromiteti! Plecati", au continuat acuzele din partea protestatarilor in timp ce imbrancelile si huiduielile au continuat.

Banner la protest cu 'Legalizati marijuana'Foto: Hotnews

"Sunt droguri legale la magazin", au incercat sa se justifice tinerii.

"Nu aveti ce cauta cu marijuana aici. Protestati pentru sanatate, protestati pentru educatie, dar nu pentru droguri!", spunea unul dintre protestatari.

Dupa acest moment, alti doi tineri care au afisat un banner prin care cereau legalizarea marijuanei au intrat in conflict cu o parte din protestatari. Cei doi tineri au fost preluati de jandarmi care i-au scos din multime si i-au bagat intr-o duba a jandarmeriei, relateaza reporterul HotNews.ro aflat la fata locului.

  • Vezi mai jos video cu momentul conflictului intre protestatari si tinerii cu bannerul "Legalizati marijuana"