O fata in varsta de 11 ani dintr-o comuna constanteana este insarcinata in sase luni, iar mama acesteia a depus plangere penala la Politie impotriva unui tanar de 21 de ani cu care fata a ramas insarcinata, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al judetului Constanta, mama fetitei, Iulia Burdun, de 40 de ani, din comuna Sacele, s-a prezentat, vineri, la politie si a depus plangere penala impotriva unui tanar, Mihai Vasilesu, de 21 de ani, din Cobadin, care ar fi intretinut relatii sexuale cu fata de11 ani, in urma carora copila a ramas insarcinata.

"Fetita a fost audiata in prezenta mamei si a unui consilier de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta si a confirmat cele spuse de mama", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Constanta, Carmen Serbanescu.

In urma cercetarilor a reiesit ca Mihai Vasilesu ar fi intretinut relatii sexuale cu minora in perioada iulie - decembrie 2011. Tanarul, care este prieten cu fratele fetei, a locuit in casa familiei Burdun pe perioada verii. Ulterior, el a plecat in Botosani, la munca, dar a mai venit la prietenul sau la sfarsit de saptamana si a ramas peste noapte.

"In toata aceasta perioada cei doi au intretinut relatii sexuale, in urma carora fata a ramas insarcinata, purtand acum o sarcina de aproximativ 24 de saptamani", spun surse din randul anchetatorilor.

Mama fetei a aflat abia saptamana aceasta ca fiica ei de 11 ani este insarcinata si a depus o plangere la politie.

Politistii mai spun ca au luat legatura cu Mihai Vasilesu la Botosani, iar tanarul a recunoscut ca a intretinut relatii sexuale cu fetita, dar a sustinut ca acestea au fost consimtite si ca ei doi se iubesc. El a fost citat si este este asteptat, luni, pentru a da declaratii la Politie, pe numele sau fiind deja deschis dosar de cercetare penala pentru intretinire de relatii sexuale cu un minor.

Fata de 11 ani locuieste in prezent cu fratele si cu mama ei, tatal fiind plecat la munca in strainatate.