Sute de persoane au asistat, in noaptea de vineri spre sambata, in Piata Revolutiei din Slobozia, la spectacolul de sfarsit de an organizat de autoritatile locale, informeaza Mediafax. Primaria a decis sa devanseze evenimentul, care ar fi trebuit sa aiba loc in noaptea de Revelion, din cauza tarifelor mari pentru concerte practicate de cantareti.

Autoritatile locale spun ca s-au gandit in special la tineri atunci cand au organizat spectacolul de Revelion mai devreme, mai ales la cei care nu au bani sa plateasca un bilet la restaurant, la munte sau in strainatate. Acestea au adaugat ca motivul organizarii spectacolului cu o zi mai devreme este legat de preturile mari cerute de artisti in noaptea de Revelion.

Spectacolul a tinut patru ore, pe scena urcand Andreea Banica, DJ Rynno, Sylvia si artisti locali. La eveniment au participat cateva sute de persoane, in special tineri.

Locuitorii din Slobozia sunt asteptati in Piata Revolutiei si in noaptea de Revelion, cand va avea loc un foc de artificii. "A fost o necesitate reducerea cheltuielilor in general si bineinteles ca si acum de sarbatori. Spectacolul gandit de noi a fost un succes, distractia, inclusiv artificiile care vor fi din noaptea de Revelion, costand 30.000 de lei, iar noi ii asteptam pe oameni si la pragul trecerii dintre ani pentru a ciocni o cupa de sampanie si a asista la un spectacol pirotehnic", a declarat directorul Directiei de Sport si Tineret din Primaria Slobozia, Ionel Constantin.