Marele castigator al tragerii Loto 6/49 din data de 13 noiembrie s-a prezentat miercuri la sediul Loteriei Romane pentru a-si ridica premiul de peste 7,2 milioane de euro, informeaza un comunicat al institutiei.

Potrivit sursei citate, "castigatorul este barbat, are in jur de 50 de ani si este un vechi jucator la loto, desi in ultima vreme nu mai juca constant".

El a spus ca numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificatie, biletul jucat fiind completat in mod identic cu cel jucat cu o duminica inainte pentru tragerea din data de 6 noiembrie, acesta din urma fiind un bilet gata completat de catre lucratorul din agentie.

"Avand in vedere ca abia astazi a aflat din presa ca este castigator, fiind la serviciu, nu s-a gandit inca ce va face cu banii", scrie Loteria Romana.

Barbatul, care a ales sa nu-si faca publica identitatea, a spus ca "va fi cumpatat cu banii, ca va continua sa joace si ca le doreste si altor jucatori sa aiba parte de un asemenea castig". El considera acest castig "un dar de la Dumnezeu".

Marele premiu la Loto 6/49, in valoare de 31.510.612,49 lei (peste 7,2 milioane euro), a fost castigat duminica, numerele extrase fiind: 34, 20, 12, 45, 9, 1. Biletul norocos a fost jucat la agentia 72-091 din Bucuresti, in 13 noiembrie, la ora 13,13. Pe bilet s-au jucat trei variante simple la Loto 6/49 si doua variante la Noroc, pretul biletului fiind de 19,3 lei. Prima varianta dintre cele trei s-a dovedit cea castigatoare.