Autoturismul Audi Q7 al fotbalistului Mircea Bornescu a fost retinut de politisti, care au constatat la un control de rutina ca masina este data in urmarire de autoritatile germane, el spunand ca a luat-o in leasing si ca va dovedi cu acte ca este cumparator de buna-credinta, relateaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, Claudia Burada, a declarat, vineri, ca politistii rutieri l-au oprit pe Mircea Bornescu miercuri, pe DN1, la Snagov, la un control de rutina, in urma verificarilor descoperind ca autoturismul fotbalistului este dat in urmarire in Germania.

Mircea Bornescu le-a spus politistilor la audieri ca este un cumparator de buna-credinta, urmand sa dovedeasca aceasta calitate cu acte.

"El a spus ca este cumparator de buna-credinta, urmeaza sa prezinte documentele de provenienta", a spus Claudia Burada.

Din primele informatii rezulta ca Mircea Bornescu a cumparat autoturismul Audi Q7 in leasing, din Germania. Politistii verifica inclusiv ipoteza potrivit careia firma de leasing sa fi dat in urmarire masina dupa ce fotbalistul a intarziat cu plata ratelor.

Mircea Bornescu a fost portar al echipelor Universitatea Craiova si Rapid, iar in prezent se antreneaza cu Petrolul Ploiesti.