Politistii prahoveni au tras mai multe focuri de arma, miercuri seara, pe drumul national 1, in incercarea de a prinde un barbat dat in urmarire generala, care are de executat trei pedepse privative de libertate, relateaza Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Prahova, Daniel Radu, politistii aveau informatii potrivit carora, miercuri seara, barbatul se indrepta cu un autoturism dinspre Bucuresti spre Ploiesti, astfel ca au organizat un filtru pe drumul national.

In momentul in care a vazut masina Politiei, suspectul a virat brusc si a fugit. In incercarea de a-l opri, politistii au tras mai multe focuri de arma, insa barbatul nu a fost prins.

Echipaje ale Politiei au organizat mai multe filtre pe drumul national 1, in dreptul localitatii prahovene Potigrafu si pe drumul national 1 A, insa pana la ora transmiterii acestei stiuri barbatul nu a fost identificat.

Conform reprezentantului Politiei Prahova, pe numele barbatuluiu dat in urmarire generala au fost emise trei mandate de executare, unul de doi ani de inchisoare, unul de trei ani si unul de opt ani de detentie, pentru furt, inselaciune si uzurpare de calitati oficiale.

Barbatul este din municipiul Campina si are 42 de ani.