Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au dispus efectuarea unei expertize tehnice privind imprejurarile in care a avut loc accidentul rutier produs de Serban Huidu, soldat cu moartea a trei persoane, potrivit Agerpres.

Potrivit Parchetului General, obiectivele expertizei au avut in vedere inclusiv cererile formulate de apartinatorii victimelor. Urmeaza ca expertiza sa fie efectuata de experti ai laboratorului interjudetean din cadrul Institutului National de Expertiza Criminalistica.

Pe 16 octombrie, realizatorul tv a fost implicat intr-un accident rutier pe raza localitatii Timisul de Sus din judetul Brasov.

Procurorii au stabilit ca, in timp ce se deplasa pe DN 1, in dreptul km. 149 din directia Predeal spre Brasov, aflat la volanul unui autoturism, Serban Huidu, in urma neadaptarii vitezei la conditiile de drum (carosabil ud), a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus. In urma impactului a rezultat decesul ocupantilor autoturismului Logan.Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Brasov au dispus efectuarea unei expertize tehnice privind imprejurarile in care a avut loc accidentul rutier produs de Serban Huidu, soldat cu moartea a trei persoane, potrivit Agerpres.