O fetita disparuta in urma cu 20 de ani in Capitala a fost gasita de politisti in Calarasi, anunta Agerpres.

In urma cu 20 de ani un bucurestean, P.Costel, s-a prezentat la sediul Politiei Sectorului 3 pentru a reclama disparitia de la domiciliu a fiicei sale la aceea data in varsta de 5 ani.

La inceputul anului 2011, Serviciul Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3 a fost contactat de politisti din cadrul Postului de politie Fundeni Frunzanesti, judetul Calarasi, care au comunicat faptul ca la sediul Biroului Evidenta a Populatiei s-a prezentat o femeie care dorea eliberarea unei carti de identitate si care a declarat ca se numeste P. Daniela, nume similar cu al unei minore disparute acum 20 de ani, informeaza un comunicat transmis miercuri de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

Avand in vedere ca de la data disparitiei si pana la data depistarii a trecut o perioada foarte mare, a fost necesara concluzia unor specialisti, fiind recoltate probe biologice de la persoana depistata si de la parintii biologici, concluziile specialistilor criminalisti din cadrul I.G.P.R. - Institutul National de Criminalistica fiind: "99,99995% dintre indivizii de sex masculin din populatia caucaziana nu pot fi tatal persoanei disparute, in afara lui P. Costel".