Un motoclist care conducea cu 251 de km/h a fost depistat in trafic de politistii rutieri din Arad. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Judetean de Politie Arad, M. Ciprian, de 34 de ani din Vladimirescu, conducea o motocicleta marca Yamaha, pe DN7, intre localitatile Paulis si Sambateni.

Oprit de catre echipajul de politie, s-a constatat ca inspectia tehnica a motocicletei era expirata de 4 luni si ca nu avea RCA.

Conducatorul motocicletei a fost sanctionat contraventional pentru depasirea limitei legale de viteza, dar si pentru celelalte nereguli constatate, cu amenda totala de 4345 lei.

De asemenea, conform legislatiei in vigoare, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile si i-a fost retinut certificatul de inmatriculare si placutele de inmatriculare ale motocicletei.

Politistii rutieri au efectuat mai multe actiuni in trafic, aplicand 144 de sanctiuni contraventionale (70 din acestea fiind pentru depasirea limitelor legale de viteza) si 95 de puncte de penalizare.

Sase conducatori auto au ramas fara permise de conducere, iar altor trei le-au fost retinute certificatele de inmatriculare, a informat IPJ Arad.