Mitica Dragomir s-a aratat extrem de iritat joi dimineata, la iesirea de la sediul DNA, de insistentele ziaristilor, carora le-a spus, la un moment dat, "Bai, sunt prea sexi, fir-ati ai dracului sa va ia!".

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, s-a prezentat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru a studia documentele depuse in dosarul privind dezafilierea Universitatii Craiova de le Federatia Romana de Fotbal (FRF).

"Am cerut ca executia sa se faca pe stadioane, ca la chinezi. Hai la revedere!, a spus Dragomir, la iesirea din sediul DNA, unde a stat foarte putin.

"E noul Cod Penal acum, exact Dragomir si asa cum vrea Becali, Iancu si nu stiu cine, Mititelu, sa plecam din fotbal asa scrie in noul Cod Penal, sa ne condamne la moarte", a continuat el, dupa care a precizat ca "Mititelu trebuia sa ne dea (in judecata) in instante civile, asa scrie in regulament, daca acest comitet federal gresea".

"DNA nu e instanta civila, bai, fumuriilor", le-a spus apoi Dragomir, iritat, ziaristilor.

Imediat dupa aceea, Dumitru Dragomir s-a dezlantuit dupa ce unul dintre ziaristi a pomenit cuvantul "inculpat".

"Bai, sunt invinuit, bai nebunilor ce sunteti, nu sunt inculpat. Bai, pune ma mana si citeste ce inseamna invinuit. Ce cautati ba, dupa mine? Cine va cheama ma pe voi la astea. Ma, voi vreti sange, ma!"

Seful LPF i-a acuzat apoi ziaristii, care il inconjurasera, ca nu il lasa sa plece si ca il calca pe "bombeuri".

"Ce aveti cu mine de nu ma lasati sa plec? Cine suntei voi, ma, ca sa faceti abuzurile astea? Ma calcati pe bombeuri, ia uite ce mi-ati facut pe pantofi? Cine esti, ma? Tu esti un ma pentru mine!".

In acest moment, lui Mitica Dragomir i-a fost adresata o intrebare de catre o ziarista.

"Gata domnisoara, hai ca tu esti draguta, tie iti raspund", a reactionat acesta, zambind.

"Nu am avut timp sa citesc invinuirile, le voi citi in liniste, zece zile, si dupa zece zile dau un raspuns", a precizat Dragomir, adaugand: "Daca nu ma inghiontiti si nu imi dati pumni pe la spate, va raspund civilizat".

Cand a ajuns la limuzina sa, Mitica Dragomir i-a facut atenti pe ziaristi sa nu-i sgarie masina.

"Daca sunt chemat aici sa nu credeti ca sunt si vinovat. Voi vreti corectitudine sau sange neaparat?", a mai spus acesta, inainte de a pleca.