​Copilul de la Gradinita nr.195 din Militari, ajuns la spital dupa ce a cazut de la fereastra unei bai aflate la etaj, a iesit din coma, a declarat seful Sectiei de neurochirurgie pediatrica de la Spitalul "Bagdasar-Arseni" din Capitala, Alexandru Tascu, pentru Mediafax.

"Copilul este foarte bine, a iesit din coma, cere apa, suc si masinuta. Pot spune ca, practic, si-a revenit", a declarat dr. Alexandru Tascu.

Potrivit medicului, cel mai probabil intr-o zi sau doua, copilul va fi mutat de la sectia de Terapie Intensiva in salon si va incepe recuperea. "Dupa cum a evoluat, eu cred ca va recupera foarte bine", a adaugat dr. Alexandru Tascu.

Amintim ca micutul a fost adus in stare de coma la spital in decursul zilei de joi, dupa ce a cazut de la fereastra unei bai situate la etajul cladirii Gradinitei nr.195 din Militari, unde fusese lasat sa mearga nesupravegheat.

Copilul a fost preluat de un echipaj SMURD, intubat si dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. "Nimeni nu a stiut sa ne spuna ce s-a intamplat", a declarat joi medicul Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al SMURD. Acesta a fost trasferat apoi la Spitalul "Bagdasar-Arseni".

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a cerut unitatii de invatamant sa demareze o ancheta in legatura cu acest caz.