Institutul National al Magistraturii organizeaza, in data de 3 decembrie, seminarul "Infractiuni comise in materia achizitiilor publice", iar printre formatorii invitati pentru a-i instrui pe magistrati se numara si Daniel Morar, procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, anunta Agerpres.

Potrivit site-ului InfoCSM.ro, semniarul este parte a Programului de formare continua pentru anul 2011, aprobat de Consiliul Superior al Magistraturii.

Pe langa Daniel Morar, au fost invitati Sorin Fusea, expert DNA si judecatorii Stefan Pistol de la Inalta Curte de Casatie si Justitie si Mihai Udroiu, de la Tribunalul Bucuresti.

Principale teme abordate vor fi cadrul legal al infractiunilor comise in materie de achizitii publice, standarde internationale in materie, studii de caz si practica judiciara.

Seminarul se adreseaza procurorilor si judecatorilor implicati in solutionarea dosarelor care au ca obiect infractiuni comise in materie de achizitii publice.

Este vorba despre judecatori de la nivelul curtilor de apel si al parchetelor de pe langa curtile de apel, fiecarei dintre aceste institutii fiindu-i alocat un loc.