Trei oameni au murit in urma accidentului provocat duminica de Serban Huidu, pe DN 1, in dreptul localitatii brasovene Timisul de Sus. La volanul Loganului se afla Lungu Stefan Balogh, de 65 de ani. Era lacatus mecanic, era casatorit si avea un baiat stabilit in Bucuresti. In urma coliziunii, a murit pe loc. In dreapta sa, in masina, se afla Magda Draghici, in varsta de 54 de ani. Avea o fata de 27 de ani, era divortata si era administrator la propria firma, potrivit Adevarul. Magda Draghici a decedat la scurt timp dupa producerea impactului. Pe bancheta din spate era Ioan Garbis, in varsta de 57 de ani. Era divortat, nu avea copii, iar de inmormantare se va ocupa un var de-al sau din Bucuresti, potrivit presei.

Ioan Garbis si Magda Draghici erau patronii firmei Toledo din Brasov, iar Stefan Lungu Balog era angajat ca lacatus mecanic, potrivit Adevarul. De zece ani, Magda Draghici si Ion Garbis formau un cuplu, scrie Gandul, care precizeaza ca cei doi au fost colegi la Intreprinderea "Hidromecanica". La sfarsitul anilor '90, ei au demisionat si au deschis firma Toledo.

Soferul autoturismului Dacia Logan: Lungu Stefan Balogh, de 65 de ani

Lungu Stefan Balogh, aflat la volanul autoturismului Logan, a decedat imediat dupa ce masina a fost lovita de autoturismul condus de Serban Huidu. Avea 65 de ani si lucra la aceeasi firma cu ceilalti doi pasageri, fiind angajat ca lacatus mecanic. Era casatorit si avea un baiat stabilit in Bucuresti. Sotia barbatului a aflat de la presa despre tragedie, transmite Adevarul.

"Este o adevarata tragedie ce s-a intamplat si o mare durere. El era un om exceptional. Avea maini de aur. Era foarte harnic si era un om puternic. Ii placeau foarte mult drumetiile si am fost cu el de multe ori in excursii, la Muntele Rosu, Ocna Sibiului, la manastirile din Moldova. Era un om spontan si un om deosebit", a spus o vecina de scara, potrivit publicatiei citate.

Magda Draghici, de 54 de ani

Magda Draghici se afla in dreapta soferului si a decedat la cateva minute dupa producerea accidentului. Potrivit Adevarul, femeia avea o fata de 27 de ani si era divortata. "Era o femeie extraordinara, calculata si la locul ei. Era o fire deschisa si foarte sportiva. Ii placeau schiul si inotul. Totodata, era si pe picioare ei. Era administrator la propria ei firma", a spus o cunostinta a victimei, Mariana Popescu, pentru publicatia citata.

Varul femeii care a decedat, Florentin Podaru, a declarat: "Nimeni nu are nevoie de bani. Trebuie doar sa se faca dreptate. Am ramas consternat, deoarece era o mama cu o fata deosebita, generoasa, era patroana unei firme. Ea se deplasa catre aeroportul Otopeni", potrivit Brasovul Tau.

Ioan Garbis, de 57 de ani

Cea de-a treia victima, Ioan Garbis, in varsta de 57 de ani, se afla pe bancheta din spate. Acesta a decedat luni, dupa ce s-a aflat in coma. Potrivit medicilor, Ioan Garbis a avut hemoragie interna abdominala si leziuni ale organelor interne.

Ioan Garbis era fostul sot al Cristinei Lapis, presedinta asociatiei "Milioane de prieteni", care a construit rezervatia de ursi de la Zarnesti, potrivit Mediafax. Garbis a fost casatorit timp de zece ani cu Cristina Lapis, de care a divortat in urma cu 26 de ani, transmite Adevarul.

Barbatul nu s-a recasatorit, nu avea copii, iar singurele rude sunt la Bucuresti, conform NewsBV.ro. "Nu cunosc persoanele cu care era in masina. Banuiesc ca femeia care a murit era asociata intr-o firma cu el. Fostul meu sot nu mai are familie, parintii lui au decedat. Mai are doar cateva rude indepartate in Bucuresti", a declarat fosta sa sotie, Cristina Lapis, citata de Brasovul Tau.

De inmormantare se va ocupa un var din Bucuresti, potrivit Click.

Cei trei pasageri ai Daciei erau colegi de serviciu si calatoreau impreuna cu masina firmei Toledo din Brasov la care lucrau, potrivit publicatiei Replicaonline.ro. Firma Toledo activeaza in domeniul distributiei de masini de legat, masini de infoliat, masini de paletizat, masini de lipit si materiale consumabile.

Realizatorul tv Serban Huidu a fost implicat, duminica, 16 octombrie, intr-un accident rutier grav produs pe DN 1, in dreptul localitatii brasovene Timisul de Sus. Masina de teren la volanul careia se afla Serban Huidu a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar. Toti pasagerii masinii Logan au decedat, in urma accidentului.

Citeste si: