Presedintele PNL, Crin Antonescu, si-a criticat vineri doi dintre colegii de partid, pe Adriana Saftoiu si pe Teodor Melescanu, aducand in discutie relatia acestora cu Traian Basescu, titreaza Agepres. "O alta colega poate sa se duca la televizor si sa afirme ca sunt mai rau decat Basescu. Pe Basescu il cunoaste bine, vorbesc de doamna Saftoiu", a declarat presedintele PNL. Despre Melescanu, Crin Antonescu a spus ca "vrea sa coabiteze" cu presedintele.

Adriana Saftoiu si Teodor MelescanuFoto: Colaj / Sursa: Agerpres

In cadrul sedintei Ligii alesilor locali liberali, sustinute la Brasov, Crin Antonescu a declarat urmatoarele: "O alta colega poate sa se duca la televizor si sa afirme ca sunt mai rau decat Basescu. Pe Basescu il cunoaste bine, vorbesc de doamna Saftoiu. Pe mine mai putin. Nu stiu daca sa fiu flatat si ceva imi spune ca domnia sa a admirat rautatea asta a lui Basescu. Ma crede mai rau decat Basescu, inseamna ca nu-s de colea in ochii dumneaei."

Antonescu a mai criticat-o pe Adriana Saftoiu si pentru declaratia acesteia conform careia liderul liberal nu va deveni presedinte al tarii. A adaugat ca, spre deosebire de Basescu, el nu a ascultat telefoane, nu a facut dosare, nu i-a facut intampinari lui Teodor Atanasiu sa-l puna apoi pe Sorin Frunzaverde ministru, nu a injurat pe nimeni, scrie agentia mentionata anterior.

Liderul liberal si-a orientat atentia si catre senatorul PNL, Teodor Melescanu. "Domnul Melescanu, un coleg pe care in toate chipurile vazute si nevazute l-am stimat si il stimez, ne explica cum se poate coabita cu Basescu. Da, aici, hai sa nu ne pacalim, ca nu suntem toti diplomati. Unii suntem oameni prosti, din popor, eu de exemplu. Coabitare in sens tehnic, in sens frantuzesc, e una, si coabitarea pe care ne-o povesteste domnul Melescanu intr-un interviu, taman acum, cand murim noi de gat cu Basescu, pe care o si explica, cica si cand eram la guvernare noi ne certam cu Basescu, era foarte greu, dar pana la urma gaseam solutiile bune pentru tara", a adaugat Antonescu.

Presedintele PNL a adaugat ca pretuieste calitatile diplomatice ale lui Melescanu, insa ca acum nu e o chestiune de diplomatie, ci e o chestiune "de razboi".