Politistii din Giurgiu l-au identificat pe principalul suspect in cazul agresiunii care a dus la decesul baschetbalistului american Hardy Chauncey, acesta nefacand parte din vreun clan sau grupare, a declarat, duminica seara, comisarul Catalin Georgescu, citat de Mediafax.

UPDATE Aparatul de stocare a imaginilor din clubul din Giurgiu, unde a avut loc incidentul in urma caruia baschetbalistul Hardy Chauncey a ajuns la spital, decedand ulterior, nu functiona din luna iunie, dar acestea nu puteau ajuta ancheta din cauza amplasarii camerelor de vederi, potrivit anchetatorilor.

"Ancheta este in plina desfasurare. S-a conturat un cerc de suspecti si putem sa spunem ca avem si principalul suspect identificat. A fost ridicat si aparatul de stocare a imaginilor, constatandu-se ca acesta nu functioneaza din luna iunie, dar oricum acestea nu ne puteau ajuta in ancheta avand in vedere amplasamentul camerelor de luat vederi", a declarat comisar Catalin Georgescu, adjunctul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Giurgiu, citat de Mediafax.

Catalin Georgescu a declarat ca principalul suspect a fost identificat si ca politistii fac cercetari si verificari la nivelul judetului Giurgiu. Potrivit comisarului de politie, suspectul a actionat de unul singur, fara complici.El nu face parte dintr-o grupare sau dintr-un clan, a spus Catalin Georgescu.

Acesta nu a dat alte detalii in legatura cu suspectul, mentionand ca alte informatii, daca ar fi furnizate, ar periclita ancheta.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey, de la CSS Giurgiu, a murit duminica dupa-amiaza, la scurt timp dupa ce a iesit din sala de operatie, a declarat, pentru MEDIAFAX, Florian Bica, purtatorul de cuvant al Spitalului "Bagdasar - Arseni" din Bucuresti.

Un numar de 20 de persoane, intre care colegi de echipa ai baschetbalistului Hardy Chauncey aflati impreuna cu acesta in club in noaptea de sambata spre duminica, au fost audiate, au declarat, duminica seara, reprezentanti ai Politiei Giurgiu.

"Ancheta se afla in desfasurare, iar pana acum au fost audiate 20 de persoane. De la local au fost ridicate camerele de supraveghere, urmeaza sa se stabileasca daca ele functionau in momentul incidentului si daca au surprins momentul respectiv, oricum vor fi audiate toate persoanele care s-au aflat in local sau stiu amanunte despre ceea ce s-a intamplat", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Giurgiu, comisar Mirela Gheta.

Intr-un comunicat al Politiei Judetene Giurgiu se arata ca in noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 04.00, un coechipier al baschetbalistului l-a gasit pe acesta cazut in zona ringului de dans, in stare de inconstienta.